Copyright

Op de inhoud van deze website is de Creative Commons zero verklaring (CC0) van toepassing. Wat betekent dat voor het hergebruik van informatie?

Social sharing

Met deze website beeogen we alle informatie voor de toekomst raadpleegbaar, toepasbaar en uitwisselbaar te maken. We willen je met onze kennis en ervaringen informeren en inspireren. Leuk dus als je jouw enthousiasme voor de website Koers en kansen voor de sanctie-uitvoering deelt. Graag zelfs! Op  verschillende pagina's zie je hiertoe social media iconen. Click & share!

Wanneer wel en wanneer niet?

Tenzij anders vermeld, is op de inhoud van deze website de Creative Commons zero verklaring (CC0) van toepassing. Dit houdt in dat hergebruik van de inhoud van deze site is toegestaan, tenzij bij een bepaald onderdeel (bijvoorbeeld een document) staat aangegeven dat op dat onderdeel een auteursrechtelijke uitzondering van toepassing is. Voor foto's is de CC0 niet van toepassing. Het is dus niet toegestaan om een foto te hergebruiken, tenzij bij een foto is aangegeven dat hergebruik is toegestaan.