Contact

Deze website geeft informatie over het programma Koers en kansen voor de sanctie-uitvoering. Het programma is een initiatief van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Binnen het programma werken het zorgdomein, het sociaal domein en het justitie- en veiligheidsdomein nauw samen. Het terugdringen van recidive is namelijk alleen effectief door domeinoverstijgend te denken én doen.

E-mail

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden op onze website? Of wil je ons informeren over iets dat voor het programma belangrijk kan zijn? Stuur ons dan een e-mail. Je ontvangt zo snel mogelijk een bericht van ons. We streven ernaar binnen een dag te reageren.

Sociale media

We posten regelmatig berichten op LinkedIn en Twitter. Deze berichten gaan over het programma zelf, maar ook over initiatieven die raken aan het programma.

Volg ons op sociale media (en retweet, stuur door, like en becommentarieer onze berichten om het bereik ervan te vergroten):

Twitter
Linkedin

Post jij op Twitter en LinkedIn een bericht dat interessant is voor ons, vergeet dan niet ons te vermelden: @koersenkansen. Wij krijgen zo een melding van jouw post. Wanneer je bericht ook interessant is voor onze doelgroep, dan plaatsen wij het door.
Heb je een vraag of een klacht en wil je verzekerd zijn van een (snelle) reactie, dan kun je ons beter e-mailen: koersenkansen@minjenv.nl.

Nieuws en nieuwsbrief

Nieuwsberichten over het programma en de projecten vind je op de homepage van onze website.
Wil je geen nieuws missen, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Persvoorlichting

Woordvoering of persvoorlichting wordt verzorgd door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Raadpleeg deze website.

Adres

Bezoekadres

Ministerie van Justitie en Veiligheid, Noordtoren, verdieping 27
Turfmarkt 147
2511 DP Den Haag

Postadres

Ministerie van Justitie en Veiligheid, Programma Koers en kansen
Postbus 20301
2500 EH Den Haag