Deze website geeft informatie over project Koers en kansen voor de sanctie-uitvoering en is geinitieerd door het ministerie van Veiligheid en Justitie. 

E-mail

Kan je het antwoord op uw vraag niet vinden op deze website? Stel deze dan per e-mail aan het projectteam: koersenkansen@minjenv.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie op jouw bericht.

Social media

Wist je dat wij ook actief zijn op Twitter? Volg ons op het account@koersenkansen. Gebruik de hash #sanctieuitvoering als je twittert over een interessant onderwerp en je tweet komt in onze timeline terecht. We nemen geen vragen of klachten in behandeling via Twitter.

Of wordt lid van onze LinkedIn Community: groep toekomst sanctie-uitvoering. Dit is het platform waarop professionals met elkaar in gesprek kunnen gaan over de toekomst van hun werk in de sanctie-uitvoering. Stuur ons jouw verzoek om groepsdeelnemer te worden via je Linkedin-profiel.

Verschillende professionals vertellen in YouTube-filmpjes over hun ervaringen. Abonneer je op ons kanaal om op de hoogte te blijven.

Persvoorlichting

Woordvoering of persvoorlichting wordt verzorgd door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Raadpleeg deze website.