Congresweek Koers en kansen, 23 – 26 november. Leren verzilveren.

Ben je benieuwd naar wat er al is geleerd en opgehaald uit de verschillende projecten en onderzoeken binnen Koers en kansen? Wil je meedenken en mee-leren over hoe we die opbrengsten verder kunnen verrijken en hoe we met de geleerde lessen de sanctie-uitvoering structureel kunnen verbeteren. Dan ben je van harte welkom bij een of meerdere sessies van onze congresweek Leren verzilveren.

Congresweek Koers en kansen 2020

Het jaarcongres van Koers en kansen is dit jaar volledig online en vindt plaatst in de vorm van een congresweek.
Van maandag 23 tot en met donderdag 26 november aanstaande is er iedere ochtend een digitale werksessie over een inhoudelijk ontwikkelthema voor de sanctie-uitvoering. Op donderdagmiddag 26 november wordt de week afgesloten met een live webinar.

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor professionals, beleidsadviseurs, wetenschappers en bestuurders die vanuit hun eigen domein (samen)werken aan het voorkomen van herhaald daderschap en aan een effectieve sanctie-uitvoering, nu en in de toekomst.

Wat?

In elke sessie ligt de focus op het leren van elkaar: welke lessen zijn er te trekken uit de gezamenlijke aanpak van de sanctie-uitvoering? En hoe kunnen we die lessen vertalen in structurele verbeteringen? Zo willen we samen de kansen die er liggen verzilveren voor de toekomst.

In iedere ochtendsessie staat een inhoudelijk ontwikkelthema voor de sanctie-uitvoering centraal.
Het afrondende webinar wordt geleid door Ruben Maes met als gast Albert Jan Kruiter van het Instituut voor Publieke Waarde.

De ochtendsessies

Wanneer?

De congresweek loopt van maandag 23 november tot en met donderdag 26 november 2020
De ochtendsessies zijn op 23, 24, 25 en 26 november van 9.00 tot 11.00 uur
Het afsluitende webinar vindt plaats op donderdag 26 november van 15.00 tot 16.15 uur

Kosten?

Deelname is gratis.

Aanmelding

Meld je aan voor een of meerdere workshops en voor het afsluitende webinar.

Aanmelden